Smidigt sätt att ge gåvokort i julklapp

Att ge en julklapp till anställda är alltid något som uppskattas och det är heller ingen dum idé att ge julklappar till kunder man har haft en bra relation med under året. Det är ett smart sätt att vissa uppskattning till de anställda vilket alltid ökar arbetsmoralen något och kundrelationerna stärks när man i rätt tid påminner om ett gott år tillsammans.

Även om man har väldigt stora samarbeten tillsammans med andra företag så är gesten att ge en liten julgåva värdefull. Man får ett extra litet plus i kanten och chanserna ökar avsevärt att fortsatt samarbete sker även det nästkommande året. Nu kräver ju detta givetvis att båda företagen är nöjda med samarbetet och att båda vill fortsätta i den riktning.

Har man många kunder och anställda kan det vara lite omständligt att fixa gåvor till var och en. Det kan även finnas ett visst missnöje med att någon produkt inte uppskattas av alla och det är då gåvokort kommer in i bilden. Det är ett trevligt kort som vid juletid har ett passande utseende och som innehåller en trevlig julhälsning. Utöver det finns där instruktioner för där mottagaren själv kan gå in och välja vad denne helst önskar i julklapp. Man får alltså välja mellan ett tiotal eller fler produkter och sannolikheten är då större att alla blir nöjda. Dessutom är det mycket mindre administration att skicka ut julgåvorna vilket annars kan ta upp en hel del tid inför julen.

Gåvokort finns i flera olika utföranden och i olika prisgrupper. Vanligtvis ligger de under gränsen för vad som kan räknas som en skattefri gåva då varken anställda eller kunder hade uppskattat gåvor som ska beskattas.

Det enda mottagaren behöver göra är att online välja vilken gåva denne ska få så skickas den hem direkt från leverantören. Du som avsändare väljer bara hur många kort, utseende, hälsning och så klart vilka mottagare du önskar. Så det är inte konstigt att gåvokorten växt sig populärare efter varje år som gått, speciellt vid juletid när många förväntar sig att få något.