Invigning av våra nya lokaler

Under många års tid har planeringen av en ny föreningslokal varit igång och det har känts som en evighetsprocess som äntligen håller på att ta slut.

I höst står nämligen vår nya föreningslokal på plats som precis som den gamla ligger på idrottsområdet med friidrottsbana men framförallt våra fotbollsplaner som klubben använder.

Vi har i över 15 år ansett att klubbstugan är för liten och de omklädningsrum som varit där har varit för små. Samtidigt har vi velat ha ett par kontor och möjligheten att arrangera lite tillställningar, möten och liknande.

Men i höst står ombyggnationen klar och vi utökar från 130 kvadratmeter till 190 kvadratmeter. Modernare och uppfräschade omklädningsrum, två separata kontor, ett mötesrum med möjligheten att ha tillställningar i.

Vi hade helt klart önskat att det var klart till fotbolls-VM som gick nu i sommar för man hade kunnat följa Sveriges matcher där men det blir många mästerskap i framtiden där detta kanske är möjligt.

I höst håller vi invigningen och det kommer bli fantastiskt kul. En del kul saker är planerat men inga större pengar kommer läggas på eventet dock även om vi bestämt oss för att hyra en popcornmaskin från ett företag har i Stockholmstrakten. Som nyttigt tilltugg lämpar sig popcorn väldigt bra och det blir nog uppskattat också.

Förutom popcorn som snacks kommer vi även grilla och tillhandahålla lite god mat och dryck. Vi tror att det kommer bli en trevlig invigning och ser fram emot när allt är klart.

Personligen spelar jag inte fotboll längre men har stannat kvar i föreningslivet och brukar hjälpa till en hel del när jag kan. Det är något jag känner ger mycket tillbaka i livet och en sak som känns meningsfullt.