Svårt att välja hotell nära studentboende i Lund

Jag har bestämt mig för att åka ner till Lund och hälsa på min syster i Januari. Nu träffas vi givetvis lite under julen men sen försvinner hon igen och jag har inte haft tid att se hur hon bor än.

Problemet är att hitta ett bra hotell i Lund som inte ligger allt för långt ifrån centralstationen men heller inte allt för långt ifrån hennes studentbostad. Tyvärr verkar det som att jag inte kan kombinera det bästa ur dessa två världar.

När jag tittade på http://hotelllund.nu/ så hittade jag inget bra hotell som ligger mellan centralstationen och området Norra Fäladen i Lund. Jag kommer förmodligen satsa på att ett hotell som ligger nära centralstationen istället, så kan jag ta buss eller gå till henne beroende på humör och väder.

Hennes lägenhet är så liten och jag är ganska bekväm att jag helst inte vill övernatta i hennes lägenhet. Hon bor i en korridorlägenhet och jag föredrar hellre en skön säng, lugn morgon och där jag sen kan bjuda henne på frukost på något trevligt ställe i stan.