Dags att komma igång med styrketräningen

Semestern är slut och jag var dum nog att lägga styrketräningen på hyllan under 4 veckor. Jag har hållit igång med löpträning och cykling men gymmet som jag annars lägger ett stort fokus på har liksom fallit mellan stolarna.

Egentligen är det inte så konstigt för jag har varit i en sommarstuga under 2 veckor och där finns inget gym i närheten. Tanken slog mig dock att göra armhävningar, situps, utfall och lite andra roliga övningar men det föll aldrig riktigt in när där fans en härlig brygga att sitta och fiska vid och en ännu skönare hängmatta precis utanför dörren. I kombination med några kalla öl kan jag dock konstatera att semestern har varit riktigt härlig.

Nu blir det i alla fall en nystart och jag tränade i måndags och har fortfarande träningsvärk (uppehåll suger verkligen). Nu blir det läggdags och imorgon kväll efter jobbet blir det ett pass på gymmet. Nästa vecka är det tänkt att jag ska helt återgå till mina tre träningspass. Vi får väl se hur det går 😀